Egymillióan – Facebook

„Ne írja alá, Pali bácsi!” – a Milla felhívása minden demokratikus erőnek és demokratikusan gondolkodónak

2011.04.18. 18:14 Egymillióan


A mai napon 262 igen és 44 nem szavazat, valamint egy tartózkodás mellett – nem név szerinti, egyidejű szavazással – az Országgyűlés elfogadta az új alaptörvényt. (Az egyes képviselők szavazatai itt tekinthetők meg).

Az elmúlt napokban városszerte különböző helyszíneken és időpontokban folyó tüntetésekkel sokan figyelmeztettük a kormányt, hogy hagyjon fel az alkotmányozással, hogy foglalkozzon végre azzal, amire a felhatalmazását kapta: az ország felvirágoztatásával.

A Milla felhív minden demokratikus erőt és minden demokratikusan gondolkodót, hogy április 21-én este 6-kor a Sándor-palota előtt ismét, együtt mondjunk nemet az új alaptörvényre! Forduljunk közösen a Magyar Köztársaság elnökéhez, s követeljük: ne írjon alá olyan alaptörvényt, amely végképp kettéosztja az országot!
Mondjunk nemet együtt, összefogva, hogy felfogják végre: nem csak néhányan, de rengetegen vagyunk, akik visszautasítják, hogy egy akarnok hatalom megpróbálja meghatározni az életünket, megcsonkítani a szabadságunkat!

Ez az alkotmány nem a mi alkotmányunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://egymillioan.blog.hu/api/trackback/id/tr152837380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyós · http://indafoto.hu/bowlingcamps 2011.04.18. 23:30:11

Előtte vagy utána meg mehetnénk kiállítást nézni a Kossuth térre, Hátha leszünk 1 millióan.

Rosszabbik 2011.04.19. 06:35:54

Éljen a demokrácia!!! Naná, hogy ott leszünk!

reichenberg kenéz 2011.04.19. 11:53:09

Úgy is itt a jó idő. Csináljunk egy kis fesztivált!
süti beállítások módosítása